6944573320 Διάκου 69, Αμαλιάδα dalipai85@gmail.com
hero image
 

ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ ΕΝΤΙ ΝΤΑΛΙΠΑΪ
Κατασκευή & Τοποθέτηση Υδρορροών Ηλεία - Αμαλιάδα 


Η επιχείρησή μας ““Υδρορροές Έντι Νταλιπάϊ” η οποία βρίσκεται στην Ηλεία και πιό συγκεκριμένα στην Αμαλιάδα, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 13 χρόνια με την κατασκευή και τοποθέτηση υδρορροών - λούκια αναλαμβάνοντας έργα σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Ηλεία και σε όλη την Αμαλιάδα.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά, αναλαμβάνει την κατασκευή και τοποθέτηση υδρορροών στέγης σε οικονομικές τιμές. Ακόμα, αναλαμβάνουμε την επιδιόρθωση της ήδη υπάρχουσας υδρορροής του κτιρίου σας.

Διαθέτοντας μία πλήρη σειρά υδρορροών σε αρκετούς χρωματικούς συνδυασμούς και απο διάφορα υλικά όπως χαλκό και αλουμίνιο, καθώς και εξαρτήματα στήριξης τους, μπορείτε να βρείτε την ιδανική υδρορροή για το κτίριό σας.
 
 
 
 
 
ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των υδρορροών και των κεραμοσκεπών, μπορούμε να σας προτείνουμε την ιδανική υδρορροή για το χώρο σας. Παράλληλα σας προσφέρουμε άριστη εργασία και ένα άψογο αισθητικό αποτέλεσμα.

Η ποιότητα των υδρορροών καθώς και της εργασίας σε συνδυασμό με την πολύ καλή τιμή μας κάνει να υπερέχουμε, και είμαστε πρωτοπόροι στον χώρο. Οι εκατοντάδες απόλυτα ικανοποιημένοι πελάτες μας είναι απόδειξη του επαγγελματισμού και της συνέπειας της δουλειάς μας.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των υδρορροών, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στην Αμαλιάδα, σε όλη την Ηλεία αλλά και σε διάφορες περιοχές στην Πελοπόννησο.

Με γνώμονα την υψηλή ποιότητα έχουμε μια σταθερά ανοδική πορεία, αναβαθμίζοντας συνεχώς τα προϊόντα, τον εξοπλισμό και τις υπηρεσίες μας, με στόχο την όλο και καλύτερη κάλυψη των διαρκώς αυξανόμενων αναγκών της αγοράς.
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Εξυπηρετούμε άμεσα την Αμαλιάδα, όλη την Ηλεία αλλά και όλη την Πελοπόννησο κατόπιν συνεννόησης.