6944573320 Διάκου 69, Αμαλιάδα dalipai85@gmail.com
hero image
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Υδρορροές Νταλιπάι Έντουαρτ | Κατασκευή & Τοποθέτηση Υδρορροών Ηλεία - Αμαλιάδα 


Σε κάθε κτίριο οι υδρορροές - λούκια έχουν ουσιαστικό ρόλο. Ο σκοπός των υδρορροών είναι να συλλέγουν τα νερά της βροχής από τη στέγη ενός κτιρίου και να τα οδηγούν μακριά από τα θεμέλιά του. Βοηθάνε στο να μην πέφτει απευθείας μεγάλη ποσότητα νερού πάνω στους ανθρώπους που βρίσκονται σε εισόδους, σημεία στάθμευσης κτιρίων, και πέργκολες.

Ακόμα, με τις υδρορροές προστατεύετε τους τοίχους του κτιρίου σας από τα νερά της βροχής και εξοικονομήστε χρήματα από τις αποκαταστάσεις υγρασίας, φουσκωμένων σοβάδων και φθαρμένων χρωμάτων.

Η επιχείρησή μας “Υδρορροές Νταλιπάι Έντουαρτ” η οποία βρίσκεται στην Ηλεία και πιό συγκεκριμένα στην Αμαλιάδα, κατασκευάζει και τοποθετεί υδρορροές από υλικά πρώτης ποιότητας και υψηλής διατομής. Αυτό εξασφαλίζει μέγιστο βαθμό αντοχής στον χρόνο καθώς και ανθεκτικότητας στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες, όπως βαριά φορτία χιονιού και πάγου.
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

την κατασκευή και τοποθέτηση υδρορροών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Αμαλιάδα, την Ηλεία και σε όλη την Πελοπόννησο κατόπιν συνεννόησης.
 
  Χάλκινες Υδρορροές
  Υδρορροές Αλουμινίου
  Εσωτερικά Λούκια φύλλο αλουμινίου μονοκόματο ή φύλλο γαλβανισμένο
 
Προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε αξιόπιστες λύσεις και είμαστε πάντα δίπλα σας. Οι ανταγωνιστικές τιμές, μας κάνει την πρώτη λύση για την τοποθέτηση υδρορροών σε κάθε κτίριο. 

Τα βασικά πλεονεκτήματα της επιχείρησής μας είναι η υψηλή αντοχή των προϊόντων μας, η απόλυτη στεγανότητα, η εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση, αλλά και η άριστη αισθητική που επιτυγχάνουμε σαν αποτέλεσμα.
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Εξυπηρετούμε άμεσα την Αμαλιάδα, όλη την Ηλεία αλλά και όλη την Πελοπόννησο κατόπιν συνεννόησης.